Har du store muller og en struktureret hjerne?
- eller bare en fed energi og "hjælpende hænder"?

Uanset om du læser på BSS eller ej, så meld dig ind i en arbejdsgruppe med det samme og bliv inviteret til alle revyens sociale arrangementer i løbet af året.
 Som medlem af en arbejdsgruppe har du tilmed fri adgang til alle forestillingerne til marts!

Sceneopsætning

I ugen op til præmieren d. 17. marts skal den store scene sættes op inde i Fuglesangssalen på BSS.
Dette indebærer også opsætning af scenelys og lyd i samarbejde med den professionelle eksterne partner – og ikke mindst få styr på alt teknikken bag revyen og skabe professionelle rammer for vores show.

Denne opgave strækker sig over kort tid, men med intenst arbejde.
Det er en fordel at være struktureret, men det er ikke en nødvendighed – det er god energi tvært i mod.

Efter scenen, lyset og lyden er sat op er der mulighed for at blive teknikassistent i løbet af revy-ugen og under selve showet.

Backstage

På backstage holdet er du en del af det vigtige team, der først og fremmest sørger for, at alle skift går gnidningsfrit. Derudover skal du være med til at skabe fede og sikre rammer bag scenen, være behjælpelig med diverse opgaver før, under og efter showet. 

Disse opgaver er alle enormt vigtige, for at vi kan skabe et professionelt show, der får publikum til at tænke “det er gennemført ned til midste detalje!”.

Kort sagt, hvis du vil være med på scenen, men ikke vil være i spotlyset, så skal du være en del af backstage teamet!

Det er vigtigt, at du kan deltage i alle eller næsten alle shows fra generalprøven d. 16. marts og shows d. 17.-20. marts og også gerne i dagene op til shows.

BSS REVYEN