Ønsker du at lave noget med kommunikation, marketing og visuelt image for BSS-Revyen?

Uanset om du læser på BSS eller ej, så meld dig ind i en arbejdsgruppe med det samme og bliv inviteret til alle revyens sociale arrangementer i løbet af året.
 Som medlem af en arbejdsgruppe har du tilmed fri adgang til alle forestillingerne til marts!

PR – sociale medier og kommunikation

I PR gruppen arbejder vi med vedligeholdelsen af vores sociale medier, Facebook & Instagram, hvilket helt konkret indebærer at udvikle, producere og planlægge indhold, så vi kan skabe opmærksomhed omkring revyen og ikke mindst fortælle om alt det fede vi går og laver. På et mere overordnet plan har vi ansvaret for at brande revyen til at være spændende – også for dem der ikke ved hvad revy er!
Vi arbejder ud fra et mål om at vende tanken om revy fra stereotypen om ‘Cirkusrevyen’ til det mere moderne som ‘Live fra Bremen.

Foto & video

I sammenhæng med PR gruppen har vi brug for nogle skarpe foto-folk, der kan tage lækre billeder og video af alt det vi laver. Og ikke mindst hjælpe med at få alle de kreative PRideer til at komme til live.

Hvis du har flair for kreativt design, at tage billeder og film, klippe og redigere indhold eller bare gerne vil prøve kræfter med noget af alt dette, så har vi brug for dig!

Sponsorarbejdet

I sponsor-gruppen researcher vi, kontakter og forhandler med virksomheder, der vil være relevante som sponsorer for revyen. 

Arbejdet indbærer kontakt til virksomheder, opfølgning på aftaler og koordinering af sponsormaterialer.
Sponsoraftaler er altafgørende for, at vi kan opsætte en revy, da sponsorindtægterne er en stor del af budgettet. 

Arbejdet i alle grupper  starter op medio oktober og varer indtil showet i marts.
Man arbejder efter behov og  har selv  løbende mulighed for, at  vurdere hvor mange timer, man ønsker at lægge i arbejdet!
BSS REVYEN