Ønsker du at lave noget med kommunikation, marketing og visuelt image for BSS Revyen?
PR – sociale medier og kommunikation

I PR gruppen arbejder vi med vedligeholdelsen af vores sociale medier, Facebook & Instagram, hvilket helt konkret indebærer at udvikle, producere og planlægge indhold så vi kan skabe opmærksomhed omkring revyen og ikke mindst fortælle om alt det fede vi går og laver. På et mere overordnet plan har vi ansvaret for at brande revyen til at være spændende – også for dem der ikke ved hvad revy er!
Vi arbejder ud fra et mål om at vende tanken om revy fra stereotypen om ‘Cirkusrevyen’ til det mere moderne som ‘Live fra Bremen.

Foto & video

I sammenhæng med PR gruppen har vi brug for nogle skarpe foto-folk, der kan tage lækre billeder og video af alt det vi laver. Og ikke mindst hjælpe med at få alle de kreative PR ideer til at komme til live.

Hvis du har flair for kreativt design, at tage billeder og film, klippe og redigere indhold eller bare gerne vil prøve kræfter med noget af alt dette, så har vi brug for dig!

Sponsor arbejdet

I sponsor-gruppen arbejder vi med at finde relevante sponsorer og fortælle dem, hvorfor BSS Revyen er ideel at sponsorer for dem.
Arbejdet indbærer kontakt til virksomheder, opfølgning på aftaler og koordinering af sponsormaterialer.

 

Alle grupper arbejder efter behov og man kan lægge de timer i det man har tid til – selvfølgelig med mulig for at skue ned i travle perioder som eksamenstiden.