Handelsbetingelser

Generelt

r købet godkendes, indvilliger kunden i at have læst og accepteret nedenstående.

Indgåelse af aftalen

bsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er bindende for begge parter, når betalingen er gennemført og registreret hos BSS-Revyen.

Betaling

Betaling for billetkøb over internettet er muligt via QuickPay og Clearhaus, der modtager en række forskellige betalingskort, herunder MasterCard og Visa (herunder Visa/Dankort). For yderligere information, henvises til www.quickpay.net og www.clearhaus.com/dk

Ved betaling betales der udover billetprisen et kortgebyr.  

Levering

Kunden modtager på e-mail en kvittering for købet. Ved ankomst til spillestedet i forbindelse med forestillingen skal den egentlige billet afhentes ved de indrettede afhentningslokationer.

Kunden er i den forbindelse forpligtet til at medbringe dokumentation for det specifikke køb eller som minimum være i stand til at oplyse detaljer omkring købet, der muliggør identifikation.

Spillested og tid

BSS-Revyen opføres d. 22.-25. marts 2017 i Fuglesangssalen på Aarhus BSS, Fuglesang Allé 4, 8210 Aarhus V.

Refundering

bte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Gebyrer og transaktionsomkostningerne refunderes dog ikke.

Der gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Aflysning

En forestilling er aflyst, hvis denne slet ikke gennemføres. Ændringer i repertoiret, datoen, delvis gennemførelse af forestillingen m.v. er såedes ikke en aflysning, og pengene refunderes normalt ikke.

Reklamation

Reklamationer i forbindelse med forestillingen rettes til BSS-Revyens bestyrelse på: bestyrelsen@bss-revyen.dk.

Reklamationer i forbindelse med betaling rettes til BSS-Revyens kasserer på: billetsalg@bss-revyen.dk.

Billetten

En billet købt til en forestilling kan normalt ikke ombyttes til en anden forestilling.

Billetten giver adgang til en specifik forestilling af BSS-Revyen.

Billetten kan ikke overdrages i kommercielt eller forretningsmæssigt øjemed, uden at der forinden er opnået tilladelse fra BSS-Revyen. Herunder, men ikke begrænset til benyttelse af billetter som præmie i konkurrencer eller lignende.

Det bemærkes særskilt, at det ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer" ("Lov om billethajer") er forbudt at søge at opnå fortjeneste gennem videresalg af billetter.

Bortkomst

Billetter, der er tabt eller ikke kan findes, refunderes ikke. Der er ikke adgang til forestillingen uden billet.

Forbehold

BSS-Revyen forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt eventuelle af BSS-Revyen pålagte gebyrer.

BSS-Revyen tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte forestillinger.

Lagring og brug af oplysninger

BSS-Revyen anvender kun de af kunden afgivne oplysninger til at kontakte kunden i forbindelse med den forestilling, hvortil kunden har købt billet samt til identifikation af kunden i forbindelse med udlevering af billet.

 

BSS-Revyen videregiver ikke gemte oplysninger til tredjepart dog med den undtagelse af Quickpay og Clearhaus i forbindelse med selve betalingsprocessen.

Kontakt

Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
bestyrelsen@bss-revyen.dk
CVR 16 79 60 85

Glem ikke at følge os på:

Her kan du betale med: