Har du godt humør og mangler du en fællesskab at sprede det i?

Barassistent

Før, under og efter hvert show er der åbent i vores kære revy-bar, og der vil vi selvfølgelig gerne have et par søde smil og hurtige hænder til at lange læskende drikke over disken. 

Du vil blive en del af bar-teamet, som har ansvar for at baren kan tilbyde lækre drikkevarer, at den altid er fyldt og at gæster og medlemmer kan købe alle de drikkevarer de ønsker.

Dette indebærer kontakt med mange forskellige mennesker, koordinering og massere af søde smil.
Arbejdet foregår primært i perioden  14.-21. marts 2020 i det omfang du har tid til. Der vil blive udviklet en arbejdsplan, så har du kun tid til at stå i baren 1-2 aftener under spilledagene er det også helt okay.

Billetassistent

Til hvert show skal alle publikummer bydes velkommen i døren og billetterne skal tjekkes. Det er vigtigt for os at give publikummerne et godt førstehåndsindtryk og dermed en god start på vores fantastiske show.
Hvis du har smilet i orden og måske også en god “kundeservice-stemme” så er det DIG vi har brug for i døren.

Derudover vil der blive solgt billetter i døren, som du også ville skulle stå for.

Revy-assistent

Det kræver en del at stable et show med professionelle rammer og social hygge på benene. Vi har derfor brug for alle de kræfter vi kan få, for at skabe det fedeste show!  I løbet af revy-ugen er der altid mange ad-hoc opgaver, der skal løses, for at få det hele til at spille.

Derfor har vi altid plads til et smil mere i BSS Revyen, om det så er det “eneste” du kommer til at bidrage med i revyen.

Bliv medlem, vær med til vores fester og i revyugen – du kan altid bidrage med et eller andet.

Der er altid mulighed for at være en del af teamet, også selvom du ikke lige kan kan se dig selv i de opgaver vi har listet her. 
Meld dig ind, så finder vi ud af det!